2014-09-29

Virtuvėlė per 5min

       Iš tikrųjų, prisipažinsiu, kad laiko aš nematavau. Gal penkios, gal keturios, o gal septynios minutės? Tiesiog tikrai labai greitai su Kasparu (2m.) sukonstravome jam vyryklę ir dar vieną spintelę šalia iš kartoninių dėžių. Ir mūsiškė tikrai nėra tokia, kurios nuotrauką pamačius internetuose, norėtųsi išsisaugoti ateičiai kaip pavyzdį. Tačiau Kasparui pradėjus žaisti su plastmasiniais vaisiais ir indeliais, sugalvojau, kad reikia kažką tučtuojau sukonstruoti, nes jam įdomu dabar, o ne po valandos ar daugiau preciziško kirpimo ir klijavimo. Tiesiog apėjome namus, susirinkau, ko gali prireikti. Ir štai!


Virtuvėle įkūrėme pavėsyje, nes tądien saulės norėjosi vengti.
      
             Šiuo savo įrašu noru praginti tėvus imtis panašių kūrybinių projektų kartu su vaikais, paleisti mintį, jog "viskas turi tobula" arba "nemoku, nepavyks". Nelaukite ir pačios tinkamiausios dėžės, kuri gali atsirasti po metų arba niekada. Neabejoju, jūsų vaikui tikrai patiks, be to, tik pagalvokite, ko taip kartu išmoksite.

            MUMS PRIREIKĖ:
  • dviejų dėžių, 
  • klijų,
  • spalvoto popieriaus apskritimų ir flomasterių kaitlentei nupiešti, 
  • burbulinio popieriaus gabalėlio vietoje įjungimo mygtukų, 
  • žirklių, orkaitės durelėms iškirpti. 
  • taip pat įvarių indelių, virtuvinių įrankių, mažo rankšluostuko, kartoninės kiaušinių dėžutės, plastikinių žaislinių daržovių, įvairių šakelių ir žiedų iš sodo.
           
Gyvūnai pasiuošę pietums!

            KAIP MUMS SEKĖSI. Kasparas (2m.) jau kurį laiką įsitraukia į žaidimus, kuriuose puikiai atskleidžia savo fantaziją. Man tai taip patinka, negaliu atitraukti akių! Bet juk tokie ir yra vaikai, svajokliai ir fantazuotojai. Reikia priprasti, kad tai bus dar vienas mūsų kasdienybės atspalvis. Na, o savo valgytojams - pliušiniui mėškučiui ir katinui - Kasparas virė sriubos ir košės. Ir pagal naujausias kulinarijos tendencijas, naudojo gausybę rožių žiedlapių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...