2014-06-25

Gyvūnai kaip lėlės

Dramblys per kelionę nukentėjo nesutaisomai.
     Iš karto pradedu nuo nuotraukos, kad būtų aiškiau apie ką kalbu. Kaip kitaip taip pavadinti? Tai štai, Kasparui patinka gyvūnai. Čia, kur dabar gyvenam, jų visur yra daug ir įvairių. Nepamiršta apsilankymų zoologijos soduose, liūtų parke, krokodilų fermoje, jūrų muziejuje, taip pat pasivaikščiojimą pievoje, kur sutikome vėžlį. Norėjau, kad kelionėje turėtume tokių gyvūnų, kurie jam patinka ir yra ką apie juos prisiminti bei papasakoti. Todėl pagaminau štai tokį dalyką.

Štai tokie septyni gyvūnai viename lape.

     IDĖJA: prie iškirptų paveikslėlių pritvirtinti šiaudelį, pagaliuką nuo ledų, pieštuką ar kitą panašų daiktą. Turėsite priemonių žaidimams ir mokslams. Turbūt nesunku nuspėti, kad toks žaidimas turėtų lavinti vaikų ir suaugusiųjų vaizduotę. Kasparo (1m 9mėn) gyvūnai dažnai pasisveikina vienas su kitu. Jeigu patinka mano gyvūnai, galite atsisiųsti, atsispausdinti ir naudoti asmeninėms reikmėms. Aš spausdinau ant storo popieriaus, ne namų spausdintuvu, sumokėjau kelis litus, o kokybė labai puiki!
     Jeigu vaikui nepatinka gyvūnai, gaminkite tokius veikėjus su artimųjų nuotraukomis. Aprašymas čia. Taip pat, manau, visai į temą bus pasidalinti ir šita nuoroda - pati planuoju atsispausdinti ir tai išbandyti su Kasparu. Turbūt reikia truputį lavesnių pirščiukų?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...